Uw zoon spijbelt - TOPPER!

Het slachtoffer wordt opgebeld door de directeur van de school van zijn/haar zoon. Blijkbaar spijbelt hij veel. Als dit blijft duren wordt hij van school gegooid !

Bestelcode: 111002

Bel nu!
Illegale poker toernooien - TOPPER!

Je slachtoffer organiseert regelmatig illegale pokertoernooien? Iemand van de kanspelencommisie belt jou slachtoffer op om hem er op te wijzen dat hij illegaal bezig is en dat hij verklikt is door iemand omdat hij illegale pokertoernooien en cash games organiseert. Ontkennen is niet nodig, er zijn bewijzen. Een zware boete gaat het gevolg zijn !!

Bestelcode: 103034

Bel nu!
Bellen achter je stuur - TOPPER!

Het slachtoffer wordt gebeld door agent die een mooi plaatje gemaakt heeft van het slachtoffer terwijl hij aan het stuur aan het bellen was. Dat wordt een zware boete !

Bestelcode: 103031

Bel nu!
Gepakt met cannabis (zoon) - TOPPER!

De grenspolitie heeft de zoon van “het slachtoffer” aan de grensovergang met Nederland betrapt op het bezit van cannabis. Het is duidelijk dat hij inkopen in Nederland is gaan doen. De hoeveelheid die hij op zak had, was meer dan voor eigen gebruik alleen. Een huiszoeking kan eventueel volgen....

Bestelcode: 103011

Bel nu!
Gepakt met cannabis (dochter) - TOPPER!

De grenspolitie heeft de dochter van “het slachtoffer” aan de grensovergang met Nederland betrapt op het bezit van cannabis. Het is duidelijk dat hij inkopen in Nederland is gaan doen. De hoeveelheid die hij op zak had, was meer dan voor eigen gebruik alleen. Een huiszoeking kan eventueel volgen....

Bestelcode: 103012

Bel nu!
Snelheidsduivel - TOPPER!

Het slachtoffer is gefilmd door een camera in een anonieme wagen. Er werden vele verkeersovertredingen vastgesteld. Een inspecteur belt je slachtoffer om hem eens duidelijk te maken dat hij zwaar in de fout is gegaan en hij duld geen tegenspraak ! Verdere sancties en procedures volgen..

Bestelcode: 103016

Bel nu!
4x4 Lichte vracht - TOPPER!

Er is vastgesteld dat de 4x4 Jeep van “het slachtoffer” ingeschreven staat als lichte vracht en enkel als personenwagen wordt gebruikt. Een boete even als de heffing zullen volgen...

Bestelcode: 103017

Bel nu!
Failliet - TOPPER!

Dit is een leuke voor alle bazen, chefs, directeuren, bedrijfsleiders etc. Kijk of je personeel hart voor de zaak heeft ! Een meneer belt namelijk op naar uw personeel met de mededeling dat de zaak al een week failliet is.. niks zeggen tegen de directie want hier kunnen wij ze op pakken! Wat doet uw personeel ??

Bestelcode: 103027

Bel nu!
Multimiljonair - TOPPER!

Een kennis van je slachtoffer zit live in de studio voor het programma 'multimiljonair', hij heeft jouw hulp ingeroepen om kans te maken op een miljoen euro. Is je slachtoffer klaar om hem te helpen?

Bestelcode: 102001

Bel nu!
Vriendin met rust laten

Een stoere kerel belt het slachtoffer op om te zeggen dat het maar eens gedaan moet zijn met zijn vriendin steeds lastig te vallen. Het is nu immers ZIJN lief en hij wil ze niet zomaar afstaan, dat is duidelijk

Bestelcode: 101002

Bel nu!

Foplijn © 2008 - 2023 | Alle rechten voorbehouden
Dit is GEEN abonnementsdienst, €1,25/min.
Disclaimer