Nakend Ontslag

De vakbondsafgevaardigde meldt dat er een speciale ondernemingsraad is geweest waar men over mogelijke afdankingen heeft gesproken. Hij belt nu alle werknemers op om ze te verwittigen dat ze niet teveel ziek mogen zijn. Want het bedrijf gaat met een zwarte lijst werken. Een verwittigd man is er dus 2 waard...

Bestelcode: 104011

Bel nu!
Valse Euro's

Is dat even schrikken ! Een dame van de Vereniging voor Supermarkten hangt aan de lijn. Blijkbaar zijn er valse euro's uitgegeven in de supermarkt. Ze contacteren de mensen die vermoedelijk in contact zijn gekomen met het valse geld. Geen paniek, maar het slachtoffer wendt zich toch maar beter eventjes bij het politiebureau…!

Bestelcode: 104004

Bel nu!
Geld schuldig

Boze man met antwerps accent belt om te vragen wanneer hij zijn 500 euro teruggaat krijgen !? Natuurlijk weet jou slachtoffer van niks en word die man héél boos !

Bestelcode: 104007

Bel nu!
Problemen met uw bankkaart

Een bankkaartbedrijf hangt aan de lijn: blijkbaar circuleert er een duplicaat van de bankkaart van het slachtoffer. De kaart wordt dus onmiddellijk geblokkeerd. Het slachtoffer wordt aangemaand om zijn/haar rekeningsuittreksels goed in de gaten te houden.

Bestelcode: 104006

Bel nu!
Kattenbelasting

Hoezo, nog niet gehoord van de kattenbelasting ? Waarom zou men immers moeten betalen voor een kat en niet voor een hond ? De gemeente-ambtenaar vraagt dan ook om spoedig het verschuldigde bedrag te betalen.

Bestelcode: 104008

Bel nu!
Interim

Kristof van het uitzendkantoor belt je slachtoffer. Ze hebben de ideale studentenjob voor hem. Hoezo? 10u. werken per dag aan 4 euro per uur is niet goed genoeg? Ondankbaar!

Bestelcode: 104016

Bel nu!
Vakantiejob

Hij/zij wordt opgebeld voor een vakantiejob. Het werk start vanaf 6u. 's morgens is niet zo goed betaald. Maar iedereen moet onderaan de ladder beginnen, nietwaar...

Bestelcode: 104009

Bel nu!
Dioxinekip gekocht

Iemand van de voedselinspectie hangt aan de lijn. Er is een lot besmette dioxinekippen opgespoord. Deze zijn terecht gekomen in supermarkten in de buurt van het slachtoffer. Via kastickets en bankcontactuittreksels hebben ze kunnen nagaan dat het slachtoffer vermoedelijk zo'n kip heeft gekocht. Het slachtoffer wordt aangeraden eens langs de huisarts te gaan.

Bestelcode: 106001

Bel nu!
Werken Antwerpse Ring

Lucien Vertongen van Amfibi Solutions belt in verband met de werken aan de Antwerpse Ring. Om de last te verminderen stellen ze hun amfibiewagen voor die zowel op land kan rijden als varen op water. Interessant om de Schelde over te steken, nietwaar? Geïnteresseerd in proefrit? Kom maar af...

Bestelcode: 106003

Bel nu!
Bodemsanering

Iemand van het comité voor milieuverontreiniging en bodemsanering belt het slachtoffer op. Er werd bij een onderzoek naar milieuvervuiling op een terrein in de buurt een enorme hoeveelheid aan giftige stoffen en zware metalen gevonden. Om te kunnen achterhalen of er gevaar is voor de inwoners moeten er enkele bodemstalen genomen worden in de tuin van het slachtoffer. Oh ja... er komen graafwerken aan te pas!

Bestelcode: 106006

Bel nu!

Foplijn © 2008 - 2023 | Alle rechten voorbehouden
Dit is GEEN abonnementsdienst, €1,25/min.
Disclaimer